Beste ouders

Beste ouders

maart 6, 2021 Uncategorized 1

Na lang wachten kunnen we jullie eindelijk meer duidelijkheid geven over de maatregelen die genomen zijn voor het onderwijs om de stijgende Coronacijfers onder controle te krijgen.

De lessen in de kleuterschool en de lagere school worden opgeschort van maandag 29 maart tot en met vrijdag 2 april. 
Er zal ook geen digitaal afstandsonderwijs georganiseerd worden. De kinderen krijgen een extra week paasvakantie.

Ondersteuning voor de leerlingen
Wel zal er voor de kinderen van de lagere school een werkbundel (of  taakjes)  meegegeven worden. Deze bevat herhalingsoefeningen van de reeds geziene leerstof. Op deze manier trachten we leerverlies  tegen te gaan zodat we na de paasvakantie de draad kunnen oppikken.
Daarnaast bieden  Bingel en Kweetet  onze kinderen ook heel wat oefenkansen en hopen we van harte dat de kinderen ook thuis het lezen verderzetten.

Organisatie noodopvang
We organiseren volgende week noodopvang voor kinderen van ouders die werken in essentiële beroepen of ouders voor wie  telewerk niet toegestaan is. De school organiseert noodopvang van 7 uur tot 18 uur.  Wij vragen jullie wel uitdrukkelijk om kinderen niet naar school te brengen als je zelf in opvang kan voorzien.
Indien u gebruik moet maken van de noodopvang moet u zich vooraf inschrijven door mij telefonisch te contacteren (Sonia Bellot = 0478/54 63 19)

Het personeel
Het team  blijft  volgende week werken. De noodopvang wordt door onze leerkrachten georganiseerd, de lessen van het derde trimester worden gepland en de digitale oudercontacten gaan nog steeds door.

We hopen te mogen rekenen op jullie begrip en medewerking.

We wensen jullie allemaal veel moed tijdens de komende “paaspauze” en hopen terug te mogen opstarten op maandag 19 april. 
Hou het veilig en zorg goed voor elkaar ! Samen komen we er wel !

Met vriendelijke groeten

Het leerkrachtenteam  
De directie

Één antwoord

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Reacties zijn gesloten.

X