Online leer platformen

Info Kweetet

Wat is Kweetet ?

Kweetet is het online oefenplatform voor de kinderen van de lagere school. Op Kweetet maken de leerlingen taken die de leerkracht heeft klaargezet. Door taken te maken, verdienen de kinderen kwetons. Met deze virtuele munt beleven ze achteraf allerlei leuke avonturen in een wonderbaarlijke 3D-game.

Waarom Kweetet ?

Kweetet is een tool waarmee je kind op een motiverende en leuke manier de leerstof van de klas inoefent en herhaalt. Het is wetenschappelijk bewezen dat het spelelement de motivatie van de kinderern verhoogt.

Lees Meer

Bingel

Bingel is hét online leerplatform voor de lagere school waarmee je het beste uit elke leerling kunt halen.

Hoe werkt bingel ?

Op bingel maken de leerlingen oefeningen op een zwevend eiland. Elk element op het eiland bevat een link naar een bepaald vak. Door op de gewenste hoofdstukken en onderwerpen te klikken, kan uw kind navigeren tussen de verschillende oefeningen. 


www.bingel.be

Hoe logt uw kind in op bingel ?

Door naar www.bingel.be te gaan en op ‘leerling’ te klikken, krijgt uw kind het inlogscherm van bingel te zien.


Wat na het inloggen ?

Na het inloggen komt uw kind op zijn of haar persoonlijke startscherm terecht. Uw kind kan dan meteen de taken zien die de leerkracht heeft klaargezet of doorklikken naar het eiland om zelfstandig te oefenen.  Als uw kind vaak en goed geoefend heeft. krijgt het een online ‘beloning’ en kan het een kort spelletje spelen.


Google classroom

In de derde graad maken we gebruik van Google Classroom.

Leerlingen van het vijfde leerjaar leren hier stap voor stap in de klas mee werken.

X